Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Η Παρέα του Μαξίμου είναι Επικίνδυνη


----Κατά την προεκλογική εκστρατεία του κυρίου Τραμπ ο κύριος Τσίπρας είχε εκφραστεί απρεπώς και απαξιωτικά για τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ. Κατά την εκλογή του κυρίου Τραμπ είχε τηλεφωνήσει στο τελείωμα της ημέρας για να συγχαρεί τον νέο πρόεδρο. Στην ορκωμοσία όμως έστειλε δυο υπουργούς !!!

Κανείς δεν οφείλει να συμπεριφέρεται έτσι σε κανέναν. Πρέπει ο καθένας να αντιμετωπίζει τον καθένα υπό το φάσμα του σεβασμού, μέχρι αποδείξεων του αντιθέτου, τουλάχιστον.

----Στην συνομίλα Τσίπρα - Ερντογάν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Γείτονα και αφού ήρθαν οι 8 για άσυλο, ακούσαμε όλοι από τα ΜΜΕ να λέγεται ότι ο έλληνας πρωθυπουργός (είπε στον κο Ερντογάν) θα συμβάλει ώστε να τελειώσει γρήγορα αυτή η υπόθεση και όλοι καταλάβαμε ότι θα τους στείλει πίσω τους 8.

Οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, Recep Tayyip Erdoğan, ο οποίος φέρεται να δηλώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε υποσχεθεί στον ίδιο ότι «θα το λύσει» το ζήτημα με την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών, προβάλλουν σήμερα σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματά τους τουρκικές εφημερίδες.

Και ο έλληνας πρωθυπουργός μας λέει:
«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι αυτονόητα δεσμευτικές» 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;

----- Κάπου λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ή λίγο μετά είχε αποκαλέσει τον Γάλλο πρόεδρο ΟΛΑΝΔΡΕΟΥ. Μετά έτρεχε στη αγκαλιά του ΟΛΑΝΤ για προστασία και ικεσία και ελεημοσύνη.

Τώρα αποκαλεί τον κο Σόιμπλε πυρομανή.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

---- Στην ομιλία του ο κος Τσίπρας στην ΚΕ του συριζα μίλησε για ανάπτυξη!!!!

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ;;;;;

-----Όταν οι ξένοι τεχνοκράτες και αξιωματούχοι μιλάνε βασιζόμενοι σε στοιχεία και μοντέλα για την ελληνική οικονομία, οι έλληνες υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο πρωθυπουργός τους ειρωνεύονται και τους αποκαλούν με όρους απαράδεκτους και χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου.

Είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή η συμπεριφορά, δεν δημιουργεί περιβάλλον συνεργασίας και συνεννόησης.

-----Φλαμπουράρης: … αν ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ δεν θα τα βρουν με την Ελλάδα (εννοούσε στο θέμα της αξιολόγησης), τότε θα διαλύσουν την Ευρώπη….. 

-----Τσίπρας: …….. θα μας παρακαλάνε οι Ευρωπαίοι για να μας δανείσουν !!!!!

---- Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης μας είπε: «Επί δραχμής μεγαλούργησε η Ελλάδα και δεν πρέπει να την δαιμονοποιούμε», είπε για δεύτερη φορά μετά τον Ιούνιο του 2015

Ο κύριος αυτός είτε είναι ανιστόρητος είτε λέει σκόπιμα ψέματα. Ας μάθει πόσες φορές χρεοκόπησε η Ελλάδα από το 1831 και μετά αφού έγινε κράτος.  5, 6. ή 7 κύριε Ξυδάκη;;;


-----Αγγέλλετε και εξαγγέλλετε συνεχώς προσλήψεις και κάνετε αυξήσεις σε κάποια μισθολόγια και μοιράζετε εφάπαξ επιδόματα σε συνταξιούχους και μετά ζητάτε συγγνώμη από τους ευρωπαίους εταίρους.

----- Άλλα λέτε στα πλαίσια επενδύσεων με επενδυτές αλλά εννοείται και άλλα κάνετε και φέρνετε εκνευρισμό σε πολλούς υποψηφίους επενδυτές.

-----Δεν έχετε καμία πρόνοια για ανάπτυξη, άμυνα και δημογραφικό.

Οι διορισμοί και οι αυξήσεις μισθών δεν θα φέρουν ζεστό χρήμα στα δημόσια ταμεία. Θα φέρουν συρρίκνωση των δημοσίων ταμείων, θα επιφέρουν επιδείνωση των δημοσίων οικονομικών, θα προκαλέσουν αναιμία στις ένοπλες δυνάμεις, θα καταλήξουν σε μείωση του ελληνικού πληθυσμού.

Έχουμε ανάγκη από παραγωγικές επενδύσεις που θα δώσουν εργασία σε όλους, θα φέρουν ζεστό χρήμα στα δημόσια ταμεία, θα ενισχυθεί η άμυνα, οι ένοπλες δυνάμεις και οι νέοι θα κάνουν οικογένεια και παιδιά.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΑΜΥΝΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

----- Πρόσφατα ο κος Τσίπρας παρευρέθηκε στα εγκαίνια ενός μουσείου που έχει σχέση με τον Νίκο Μπελογιάννη.

Τι σημαίνει αυτό;;; ανακαλούμε μνήμες για ποιο λόγο;;; για ποιο λόγο πρέπει να θυμόμαστε σφαγές και φρικαλεότητες;;; την επαύριον ένας δεξιός πρωθυπουργός θα ήταν λογικό να παρευρεθεί στα εγκαίνια ενός μουσείου ή μνημείου προς τιμήν ενός γερμανοτσολια ή χιτη;

Ο ηγέτης κοιτάζει μπροστά και μόνο. Κοιτάζει πίσω μόνο όταν μαθαίνει την ιστορία. Δεν κυνηγάει φαντάσματα, δεν κλείνει λογαριασμούς, δεν παίρνει ρεβάνς, δε κουβαλάει κόμπλεξ του εμφυλίου.

Η συμπεριφορά σας κύριοι του Μαξίμου είναι προσβλητική απέναντι σε άλλους ηγέτες και επικίνδυνα ανθελληνική.

Είστε επικίνδυνοι κύριοι.  Δεν είναι δεκαπενταμελές μια χώρα


ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ


Η παρούσα επιστολή ουδεμία πρόθεση έχει να στηρίξει κάποιο άλλο πολιτικό σχηματισμό, καθώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα ηγετική κίνηση ή ηγετική μορφή.

Η αντικατάσταση του συριζα με την νέα δημοκρατία ουδεμία θετική προοπτική και συνέπεια θα έχει για την Χώρα, εκτιμούμε εδώ στον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου