Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Περί Δραχμής ο Λόγος


Ας ξεκινήσουμε με μερικές ερωτήσεις:

1. θα γκρεμιστει το ευρω εναντι του δολλαριου αν φυγουμε απο το ευρω;;;;
    ή θα ενισχυθει αφου ενας ολοκληρος λαος εμαθε να τρεφεται με μια  κανουλα ανοιχτη να ρεει            συνεχως χρημα;;; αδιαφορωντας για την προελευση των χρηματων;;;
2. αν φυγουμε τα δημοσιονομικα της ευρωζωνης θα βελτιωθουν, ή οχι;;;
3. ποσες φορες χρεωκοπησαμε με δραχμη αφοτου γιναμε κρατος;;;;

δεν μας φταιει το ευρω ή η δραχμη ή το δηναριο

με οποιοδηποτε νομισμα το σαπιο πολιτικο συστημα θα προβαινει παντα σε μιζες, υπαιξεραισεις, παροχες, επιδοματα εγκαιρης προσελευσης στην εργασια, διαφιμησεις σε μμε, δανεια σε δικους του και δεν ξερω τι αλλο.

ο ΣΥΡΙΖΑ τωρα κανει συνεχως προσληψεις και εξαγγελιες για επιστημονικους οργανισμους και πρασινους αγγελους. βολευει διαρκως κομματικα προσωπα σε Διοικητικα Συμβουλια. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. και εχουμε μια ευρωπη να φωναζει. φανταστειτε να φυγουμε. ποσα παιρνουν στους χιλιαδες οργανισμους στα ΔΣ;;; μας ειπε ποτε κανεις;;;;

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;;;;;

επισης το εθνικο νομισμα επιτρεπει εντελως το στησιμο ενος κομματικου κατους και ενος ολοκληρωτικου καθεστωτος γιατι τοτε κανεις οτι θελεις και δεν σε ελεγχει κανεις, οπως γινεται 200 χρονια τωρα,οπως ο ακριβακης, ο κουτσογιωργας και ο σαμαρας θα γεμιζουν οι ολυμπιακες τα υπουργεια και τα μουσεια και δεν θα εχουν που να καθησουν.

και γινεται γιατι δεν ειμαστε σκεπτομενοι και ενεργοι πολιτες.

ΤΟ ΚΡΑΤΩΝ ΑΙΤΙΟ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
Η ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ.

εχετε σκυψει να δειτε τι γινεται στην τοπικη αυτοδιοικηση;;; ποιος κατεστρεψε την ναυπηγοεπισκευαστικη βιομηχανια μας;;;
η ευρωπη και το ευρω;;; ή οι συνδικαλιστες;;;;

το τετραγωνο της αμαρτιας ειναι: κομματισμος, συνδικαλιστες, τραπεζιτες, μμε. κομματισμος=λαικισμος=ολα τα πολιτικα προσωπα και κομματα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΠΑΘΟΣ, ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΛΗΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΗ.

το να φτιαχνουμε σεναρια που γλυκανουν καποιους και φοβιζουν καποιους αλλους, πραγμα που γινεται επι δυο αιωνες και ειναι ενας εξαιρετικος τροπος να αποκτας φιλους και οπαδους,δεν θα οδηγησει στην εξοδο απο το τουνελ

πρεπει να μπορουμε να δουμε να αντιληφθουμε να εμπεδωσουμε και να ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ  την αληθεια.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ;;;;

και επισης τεκμηριωμενες προτασεις αναπτυξης:  
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ......-------


με ειλικρινη διαθεση και καλοπροαιρετα

Δρ Φάνης Α. Τσαπικούνης









2 σχόλια:

  1. Αγαπητές Φάνη,
    ¨Εχεις βγάλει ένα βιβλίο. Εφόσον το έβγαλες για προσφορά στην χώρα ανέβασέ το στην τοπθεσία αυτή και δώσε την δυνατότητα όποιος μπορεί να προσφέρει εθελοντικά ένα ποσό ενίσχυσης.
    Από διαπιστώσεις είμαστε υπερ-πλήρης. Όμως λεέιπει γενικώς μια διαπίστωση: Οι κυβερνώντες ΔΕΝ είναι Ελληνόψυχοι, απλώς Ελληνόφωνοικαι ΔΕΝ επιθυμούν το καλό τής χώρας. Το χρέος είναι ψεύτικο και απάνθρωπο και μόνον η προσπάθεια κάποιου να το αποπληρώσει τον κάνει προδότη!!
    Δεν έχουμε ελληνική κυβέρνηση και από κει και πέρα όλα είναι λόγια!!
    Σού είχα πει για αντίδραση, αλλά είπες ότι έτσι θα γίνει εμφύλιος.
    Δεν νομίζω ότι θα γίνει εμφύλιος. Έχεις κάποια ρεαλιστική πρόταση που να πάρει ο λαός την ευθύνη τής χώρας;
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεστε δάνεια για το έργο, τις επενδύσεις, τα προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης και δάνεια για διάφορους έργο; για όσους επιθυμούν να πάρουν ένα δάνειο από την εταιρεία μας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα στο (ericfinancee@gmail.com ή ericfinancee@outlook.com) και να πάρει το δάνειό σας σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή