Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η παρέα του Μαξίμου είναι επικίνδυνη


Δεν είναι δεκαπενταμελές μια χώρα

-Κατά την προεκλογική εκστρατεία του κυρίου Τραμπ ο κύριος Τσίπρας είχε εκφραστεί απρεπώς και απαξιωτικά για τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ. Κατά την εκλογή του κυρίου Τραμπ είχε τηλεφωνήσει στο τελείωμα της ημέρας για να συγχαρεί τον νέο πρόεδρο.

Κανείς δεν οφείλει να συμπεριφέρεται έτσι σε κανέναν. Πρέπει ο καθένας να αντιμετωπίζει τον καθένα υπό το φάσμα του σεβασμού, μέχρι αποδείξεων του αντιθέτου, τουλάχιστον.

-Στην συνομίλα Τσίπρα - Ερντογάν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Γείτονα και αφού ήρθαν οι 8 για άσυλο, ακούσαμε όλοι από τα ΜΜΕ να λέγεται ότι ο έλληνας πρωθυπουργός θα συμβάλει ώστε να τελειώσει γρήγορα αυτή η υπόθεση και όλοι καταλάβαμε ότι θα τους στείλει πίσω τους 8.

Οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, Recep Tayyip Erdoğan, ο οποίος φέρεται να δηλώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε υποσχεθεί στον ίδιο ότι «θα το λύσει» το ζήτημα με την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών, προβάλλουν σήμερα σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματά τους τουρκικές εφημερίδες.

Και ο έλληνας πρωθυπουργός μας λέει:
«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι αυτονόητα δεσμευτικές» 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ;;;;

-Όταν οι ξένοι τεχνοκράτες και αξιωματούχοι μιλάνε βασιζόμενοι σε στοιχεία και μοντέλα για την ελληνική οικονομία, οι έλληνες υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο πρωθυπουργός τους ειρωνεύονται και τους αποκαλούν με όρους απαράδεκτους και χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου.

Είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη η παρέα σας κύριοι.

ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου