Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Σύμφωνο Συμβίωσης & Διαφορετικότητα


Σεξουαλικότητα, Γονίδια κ Σεβασμός

Οι ιδιαιτερότητες και ειδικά στις σεξουαλικές προτιμήσεις εδράζονται στο γονιδίωμα και ελέγχονται από γονίδια. Όπως και όλα τα ιδιαίτερα και μη χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Κάτι που δεν υπάρχει στα γονίδια αλλά μαθαίνετε στο σχολείο και στο σπίτι λέγεται ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Οφείλουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα την κάθε διαφορετικότητα, αρκεί αυτή να μην στρέφεται κατά των ανθρώπων, της υλικής και ηθικής τους υπόστασης, της οικογένειας και της πατρίδας.

Όταν όμως γίνεται προσπάθεια η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ να παρουσιαστεί και να επιβληθεί ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, τότε τα θεμέλια μιας υγιούς κοινωνίας θα αρχίζουν να μουχλιάζουν και να σαπίζουν και αναπόφευκτα θα επακολουθήσει η κατάρρευση. Όπως όταν χρίζεις πάνω σε ρέμα ή σε μπαζωμένα ποτάμια.

Σίγουρα, ο αριθμός των  ομόφυλων ζευγαριών που μπορούν να προσφέρουν ένα πολύ καλό περιβάλλον για ένα παιδί, είναι μεγάλος. Και σίγουρα ο αριθμός των ετερόφυλων ζευγαριών που μπορούν με την καταστροφική συμπεριφορά τους να καταστρέψουν τον ψυχισμό ενός παιδιού, είναι εξίσου μεγάλος.

Όμως ας διορθώσουμε τα λάθη πάνω στην φυσιολογική πορεία και όχι να αριστοποιήσουμε τις παραμέτρους σε λάθος κατεύθυνση.   

ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου